НАШАТА ПРИКАЗНА

CANI, бренд збогатен со CBD за сите генерации, е роден во живописната Словенија – една од најзелените земји во светот и е стратешки лоциран во Лондон, глобалниот центар на бизнисот и трговијата.

Нашата цел е да влијаеме позитивно врз здравјето на луѓето и да ја подобриме благосостојбата на нашите крзнени пријатели со тоа што ќе ги направиме најквалитетните CBD производи на пазарот достапни за сите.

Нашата филозофија е едноставна и грижлива – да обезбедиме врвни производи направени од состојки со највисок квалитет по пристапни цени.

Некои факти за нашите производи или зошто ние сме единствениот извор на CBD производи со врвен квалитет што некогаш ќе ви требаат:

Одгледано во Словенија

ЕУ да ви обезбеди производ онака како што тоа го замислила природата (никогаш не користиме вештачки светла за одгледување).

Органски коноп одобрен од ЕУ

Не-ГМО, вегански, без глутен за да можете да се чувствувате добро за она што го внесувате и за вашето тело.

Без пестициди, хербициди

Растворувачи, конзерванси или адитиви за безбедност и чистота што можете да ги почувствувате.

Тестирано во лабораторија од трета страна

за да можете да се чувствувате сигурни знаејќи дека добивате безбеден и ефикасен производ.

Содржи помалку од 0,2 % THC

што значи дека е легално. Можете да патувате со него, а нема никакви психоактивни ефекти.

Најквалитетен CBD

Најквалитетни CBD производи по пристапни цени.

Бесплатна достава за нарачки над 99 €.

Бесплатна достава за нарачки над 99 €.

30-дневна гаранција за враќање на парите:

Стоиме зад нашите производи 100% и самоуверено нудиме гаранција за враќање на парите.

Посетете ја нашата продавница за да ги видите нашите прекрасни производи