Правила и услови
100% гаранција за враќање на парите

Ние веруваме во квалитетот на нашите производи толку многу што ако не сте 100% задоволни со кој било производ купен од нашата веб-страница, можете да ги вратите ставките во рок од 30 дена од датумот на купување. Сите артикли што се враќаат мора да бидат искористени помалку од 30% за да се квалификуваат за враќање на средствата (бидејќи ако навистина не ви се допадне производот, нема да искористите повеќе од 30%). НЕМА да даваме рефундирање за предмети што се повеќе од 30% искористени.

ПОЛИТИКА ЗА ВРАЌАЊЕ

Сите барања за рефундирање и враќање треба да се испратат на info@canipharm.com и да се направат во рок од 30 дена од датумот на купување. Секое барање треба да го содржи вашето име и број на нарачка. Откако ќе го добиеме барањето, ќе ви ја дадеме адресата за враќање и ќе разговараме за вашиот претпочитан метод за враќање на парите*. Клиентите се одговорни за испорака на кој било вратен производ назад кај нас, освен ако не сте примиле погрешна ставка.

* за плаќање без картичка

Список за проверка за враќање:

Сите вратени артикли мора да бидат неотворени, во оригинално пакување или помалку од 30 % искористени за да се квалификуваат за враќање на парите.
Спакувајте ги артиклите безбедно во пакувањето заедно со бројот на нарачката или оригиналниот лист за пакување.
Сите трошоци за повратна поштарина мора да ги плати клиентот.

Политика за рефундирање:

Ги издаваме сите повратни средства преку кредитна картичка. Откако ќе го добиеме вашето враќање и ќе ја потврдиме содржината, ќе го обработиме вашето враќање и ќе ја кредитираме оригиналната кредитна картичка што првпат ја користевте за купување. Оставете до 3 работни дена за да го видите рефундирањето на вашата изјава.

Недостасува производ(и)?

Дали ви зезнавме и ви испративме нецелосна нарачка? Ако вашата нарачка е нецелосна или ви недостасуваат производи, не грижете се! Ќе ги поправиме сите грешки или проблеми. Ве молиме испратете е-пошта на info@canipharm.mk и наведете го вашето име и бројот на нарачката. Кажете ни што недостасува и ние ќе ги испратиме вашите производи што недостасуваат што е можно поскоро!